Despre mine

Asadar, cine sunt? elena_popa1a
Sunt Consilier in Cariera si Consultant in Recrutare, autoarea cartii de consiliere in cariera “Invitatie la succes”, aparuta in 2011 la editura ALL.

Si de ce sunt aici?

Sunt aici sa va reamintesc sa INDRAZNITI!

Misiunea mea
este asistarea celor care isi cauta un drum in viata profesionala si personala. Consider ca empatia, caldura si intelegerea faţa de cei cu care lucrez sunt atributele cele mai importante in activitatea mea. Convingerea mea este ca exista in om capacitatea de a se schimba, de a creste, de a evolua atunci cand acesta este sustinut si inteles, fara a fi judecat.

Mi-am inceput cariera in recrutare cand m-am intors in Romania in 2006, dupa 10 ani petrecuti in strainatate – 7 ani in Tokio, Japonia si 3 ani in Tuebingen, Germania. In acesti ani am lucrat ca Cercetator Invitat la Tokyo University si Tuebingen University.

Avand eu insami o schimbare majora in cariera, cand practic a trebuit sa ma reinventez, vreau sa va ofer din experienta mea si din ce am invatat de la altii si cu altii… Acesti ‘altii’ fiind sute de persoane in cautarea unei noi cariera, in cautarea unui nou job, in cautarea unei vieti noi. Mai bune.

Pasiunile mele

Sunt pasionata de OAMENI, sunt pasionata de tot ce e in interiorul nostru ne-explorat inca, sunt pasionata de cultura japoneza si de tot ce aduce BUCURIE si VALOARE vietii!

Contact: elena@invitatielafericire.ro

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>